​Vores frokostkunder siger:

Katka

​Vi har fået frokost fra Cuisine.dk i ca 5 år nu, og det har vi altid været meget glade for.

Vi er meget tilfredse med den store variation. Der er altid friske råvarer og kvaliteten er høj. Servicen fejler ikke noget, og det er altid muligt at ændre, eller tilføje noget.

Morten

Hver gang vi har prøvet andre leverandører vender vi altid tilbage til Cuisine.dk. Der er altid noget for enhver smag. Udvalget af salater og pålæg er passende og maden er dejligt varieret.

Især deres onsdage er nævneværdige med overflod af gode danske retter.

Tina

Ud over kvaliteten af maden, var det essentielt for os at finde en frokostleverandør, der både var stabil og som også kunne levere kreative og varierende retter hver dag.

Alle disse ønsker er blevet opfyldt til punkt og prikke.

Harry

Vi har været kunder hos Cuisine.dk i omkring fem år – og dermed i markant længere tid end hos nogen anden af vores tidligere frokostleverandører. Det skyldes alene, at Cuisine.dk i hele perioden har leveret varieret og veltillavet mad – herunder især dagens syv salat-anretninger – i en stabil og høj kvalitet, som matcher vores krav og forventninger.

Derfor er frokosten blevet det naturlige og sunde samlingspunkt for virksomhedens medarbejdere, som hver dag glæder sig til at få et velsmagende break i en travl hverdag.

Lis

Hej med jer.

Vores julefrokost var en succes, og vi dansede og hyggede til sent på natten. Alle var i godt humør og det skyldes jo altid første del af en fest, nemlig MADEN!

Det var rigtig, rigtig godt. Det smagte dejligt og der var rigeligt af alt, så herfra skal lyde et STORT tak for at Cuisine.dk var med til at gøre vores julefest til en dejlig oplevelse.

Så vi ved hvor vi skal have julemad fra til næste år. Tusinde tak for en god indsats.

Torben

Vores medarbejderhus har gennem 3 år haft et fortrinligt samarbejde med Cuisine.dk. De har serviceret os ved diverse kurser, hvor vi har bestilt forskellige frokostanretninger til husets gæster.

Cuisine.dk har også lavet maden til forskellige afdelingsfester, julefrokoster og sommerfester. Alle vores udenlandske gæster er meget glade for deres traditionelle danske retter, som vi specielt har bestilt til vores gæster for at give dem lidt dansk kultur. Maden fra Cuisine.dk er altid lavet af gode friske råvarer.

Signe

Jamen vi er rigtig glade for jer som frokostleverandør. Maden ser altid indbydende ud og smager friskt og super godt.

I har mange super gode salater – det er rigtig dejligt. Variation af maden kunne til tider godt være en lille smule bedre. F.eks. ved vi, at vi om onsdagen altid får æg, rejer, hønse- eller skinkesalat og leverpostej. Men på den anden side er der også mange som sætter pris på at vide, at det ligesom er dét der kommer om onsdagen… og vi synes det smager godt, vil jeg lige pointerer.

Jeres rugbrød er HELT fantastisk godt. Det er jeres franskbrød faktisk også, men det minder bare meget om hinanden det som vi får leveret. Vil dog sige, at det de sidste par mdr. er blevet bedre med variationen.

Pålægsfadet er rigtig godt. Der er altid god variation og godt med tilbehør til – det er dejligt. De 2 kager vi får er også rigtig gode, ligeledes er ostefadet. Generelt er vi dog MEGET tilfredse med Cuisine.dk.

​Skriv til os

Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Staun Catering ApS
Thoravej 29
2400 København NV

Kontakt

​STAUN CATERING ApS

CVR: 31937388

E-mail: info@cuisine.dk

Telefon: 72 11 80 44

Adresse

​Thoravej 29

2400 København NV

Find os her

Kontrol rapport

Vores køkken:

smiley

Selskabslokalet:

smiley